1 op 1 coachingstraject van 9 maanden

Sparkle up your life
& business!

In dit traject leggen wij niet alleen de basis voor je gezonde leefstijl & positieve mindset. We gaan er ook aan werken om jouw bedrijf succesvol te maken. 

Ondernemers met verschillende achtergronden kiezen voor mijn 1 op 1 coaching. Ze zijn ZZP´er, hebben een eigen praktijk of onderneming. Ze kiezen voor mijn programma, omdat ze er intens naar verlangen de transitie in te gaan naar een bruisend leven vol energie & zingeving, zodat ze weer de positieve spil kunnen zijn in hun business. 

Vitaliteit, een positieve mindset en een stromende business.


1 op 1 coachingstraject van 9 maanden

Je weet al ‘n hele tijd dat jouw leven meer in balans zou moeten zijn. Ga je ook zien dat je in een cirkeltje blijft ronddraaien? Je loopt steeds tegen dezelfde obstakels op, waardoor jij ervan weerhouden wordt positieve veranderingen in je leefstijl vast te zetten.

Mijn coachingstraject geeft jou wat je nodig hebt

Honderden vrouwen hebben de afgelopen jaren gekozen voor mijn 1 op 1 coachingstraject. Daarom weet ik zo goed wat werkt en wat je beter kunt laten. Mijn aanpak is tweeledig, omdat je als eerste je lichaam optimaal voeden en geven wat het nodig heeft om het zelfhelend vermogen aan te zetten. Maar dat is niet genoeg. Jouw diepe verlangens waarmaken is bijna onmogelijk als je geen aandacht besteedt aan je mind. 

Coaching naar een ware transformatie

Je gedachten zijn heel bepalend, omdat ze voor het overgrote deel je gedrag en emoties sturen. Zonder dat we het door hebben, laten we ons regeren door vastgeroeste patronen, angsten en overtuigingen. Als je deze niet onderzoekt, loslaat en aanpast, zijn je inspanningen gedoemd om te mislukken. Is dat herkenbaar voor je?


Ik weet wat jij nodig hebt

Na inmiddels honderden vrouwen begeleid te hebben, ben ik ervan overtuigd dat je huidige situatie substantieel verbeteren uit twee onderdelen bestaat. Zo is het van groot belang dat je je lichaam optimaal voedt en geeft wat het nodig heeft aan beweging en ontspanning. Je leefstijl verbeteren is echter bijna onmogelijk is als je geen aandacht besteed aan je mind. 

Gezonde leefstijl en een positieve mindset

Je gedachten zijn heel bepalend, omdat ze voor het overgrote deel je gedrag sturen. Zonder dat we het door hebben laten we ons regeren door vastgeroeste patronen, angsten en overtuigingen. Als je dit niet onderzoekt en verandert, zijn je inspanningen gedoemd om te mislukken. 

Om je structureel energiek te voelen en gelukkig te zijn met jezelf is meer nodig dan alleen even ‘n paar weken gezond eten en wat vaker de fiets te pakken, want dat gaat veel dieper. Van belang is een uitgebreide leefstijlcheck te doen, inclusief EMB Bloedtest zodat je weet wat je vertrekpunt is.


Sparkle up your life

Structurele veranderingen komen altijd van binnen uit. Waar het om gaat is dat je heel bewust je instinctieve weerstand leert herkennen en er doorheen leert te gaan. Je diepe verlangens of een bepaalde hartenwens zijn krachtige aandrijvingsveren voor een positieve mindset en motiveert om het ogenschijnlijk onmogelijke toch voor elkaar te krijgen.

Volop aandacht voor lichaam, geest en ziel

Ik geloof er heilig in dat lichaam en geest verbonden zijn. Het traject bestaat daarom uit verschillende pijlers, namelijk de juiste voeding, beweging en ontspanning. Daarnaast help ik je bij het doorgronden van je emoties en het deblokkeren van patronen, angsten en overtuigingen. Zo neem ik je stap voor stap mee naar waar jij zo naar verlangt. 

Gezonde leefstijl & een positieve mindset

Om je structureel energiek te voelen, gelukkig te zijn met jezelf en succesvol in je business, is er meer nodig dan een paar weken gezond eten. Waar het om gaat is dat je vanuit liefde voor jezelf stappen gaat zetten, in plaat van dat het “moet”. Je verlangens wijzen de weg en je intrinsieke motivatie zorgt ervoor dat je – met mijn coaching – de juiste stappen gaat zetten. 

Sparkle up your life & business

Structurele veranderingen komen altijd vanbinnen uit. Waar het om gaat is dat je heel bewust je instinctieve weerstand leert herkennen en er doorheen leert te gaan. Je diep gekoesterde wens om van je bedrijf, onderneming of praktijk een groot succes te maken zijn krachtige aandrijvingsveren om het ogenschijnlijk onmogelijke toch voor elkaar te krijgen. Jij wordt de sprankelende, vitale spil van je leven en je werk. 

Volop aandacht voor vitaliteit, positiviteit en je succesvolle business

Ik geloof er heilig in dat lichaam en geest verbonden zijn met elkaar. Daarom bestaat het traject uit verschillende pijlers, namelijk de juiste voeding, beweging en ontspanning. Daarnaast help ik je bij het doorgronden van je emoties. We gaan bepaalde patronen, overtuigingen en angsten ontwortelen, omdat het alleen dan volop kan stromen in je leven en je business. 

Jijzelf & je business volledig in de flow

Wat kan je verwachten van dit
1 op 1 coachingstraject?

Brenda van Wegen EMB Bloedtest therapeut

Sparkle up your life & business

1 op 1 coachingstraject van 9 maanden
  • Duur 9 maanden
  • Energetisch Morfologische Bloedtest
  • 1 uitgebreide startsessie (incl. leefstijl check)
  • Persoonlijk voedingsadvies op maat
  • 2 x 2 uur Business Brainstorm
  • 7 coach sessies live of via online
  • Toegang tot Online Academy (11 modules)
  • Korte lijnen door contact via email & Whatsapp
  •  

Hoe zou het voor je zijn als je...

Over mij

Ik weet als geen ander hoe het voelt om als ambitieuze ondernemer uitgeblust te zijn en jezelf kwijt te raken. Diep van binnen wist ik dat het anders kon, dus ging ik op onderzoek uit. Na vele opleidingen en trainingen weet ik nu wat er nodig is om je als 40+ vrouw weer helemaal top te voelen. Sterker nog, ik bruis van energie, heb een succesvolle praktijk en geniet volop van het leven.

Met mijn ervaring en achtergrond begeleid ik ondernemers, coaches en ZZP’ers op hun persoonlijke reis naar meer energie, vitaliteit, zelfliefde, zingeving en succes. 

Wat anderen zeggen over dit traject

Heb je interesse in dit traject?

Vraag dan een gratis intakegesprek aan, zodat we samen kunnen kijken of we jouw verlangens waar kunnen maken. 

 

Welk traject wil je het liefst doen?

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Brenda van Wegen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches