1 op 1 coachingstraject van 6 maanden

Sparkle up your life!

In dit traject leggen wij de basis voor je gezonde leefstijl & positieve mindset, zodat jij weer heerlijk in je vel komt te zitten en helemaal in je kracht komt te staan. 

Vrouwen met verschillende achtergronden benaderen mij. Ze zijn ZZP´er, hebben een eigen onderneming of vervullen een topfunctie. Ze kiezen voor mijn programma, omdat ze er intens naar verlangen de transitie in te gaan naar een bruisend leven vol energie, zelfvertrouwen, zingeving,  innerlijke rust en intens gelukkig zijn. 

Ik help hen op hun reis naar de realisatie van hun diepste verlangens.


Je lichaam, geest & ziel als eenheid

Waarschijnlijk ben je je er allang van doordrongen dat jouw leven meer in balans zou moeten zijn. Op een gegeven moment ga je zien dat je steeds tegen dezelfde obstakels oploopt, die je ervan weerhouden dat positieve veranderingen worden omgezet in een constante. 

Ik weet wat jij nodig hebt

Na inmiddels honderden vrouwen begeleid te hebben, ben ik ervan overtuigd dat je huidige situatie substantieel verbeteren uit twee onderdelen bestaat. Zo is het van groot belang dat je je lichaam optimaal voedt en geeft wat het nodig heeft aan beweging en ontspanning. Je leefstijl verbeteren is echter bijna onmogelijk is als je geen aandacht besteed aan je mind. 

Gezonde leefstijl en een positieve mindset

Je gedachten zijn heel bepalend, omdat ze voor het overgrote deel je gedrag sturen. Zonder dat we het door hebben laten we ons regeren door vastgeroeste patronen, angsten en overtuigingen. Als je dit niet onderzoekt en verandert, zijn je inspanningen gedoemd om te mislukken. 

Om je structureel energiek te voelen en gelukkig te zijn met jezelf is meer nodig dan alleen even ‘n paar weken gezond eten en wat vaker de fiets te pakken, want dat gaat veel dieper. Van belang is een uitgebreide leefstijlcheck te doen, inclusief EMB Bloedtest zodat je weet wat je vertrekpunt is.


Sparkle up your life

Structurele veranderingen komen altijd van binnen uit. Waar het om gaat is dat je heel bewust je instinctieve weerstand leert herkennen en er doorheen leert te gaan. Je diepe verlangens of een bepaalde hartenwens zijn krachtige aandrijvingsveren voor een positieve mindset en motiveert om het ogenschijnlijk onmogelijke toch voor elkaar te krijgen.

Volop aandacht voor lichaam, geest en ziel

Ik geloof er heilig in dat lichaam en geest verbonden zijn. Het traject bestaat daarom uit verschillende pijlers, namelijk de juiste voeding, beweging en ontspanning. Daarnaast help ik je bij het doorgronden van je emoties en het deblokkeren van patronen, angsten en overtuigingen. Zo neem ik je stap voor stap mee naar waar jij zo naar verlangt. 

Wat kan je verwachten van dit
1 op 1 coachingstraject?

leefstijl coaching

Sparkle up your life

1 op 1 coachingstraject van 6 maanden
  • Duur 6 maanden
  • Energetisch Morfologische Bloedtest
  • 1 uitgebreide startsessie (incl. leefstijl check)
  • Persoonlijk voedingsadvies op maat
  • 4 coach sessies live of via online
  • 4 telefonische coach sessies
  • Toegang tot Online Academy (11 modules)
  • Korte lijnen door contact via email & Whatsapp
  •  

Hoe zou het voor je zijn als je...

Over mij

Ik weet als geen ander hoe het voelt om uitgeblust te zijn en jezelf kwijt te raken. Diep van binnen wist ik dat het anders kon, dus ging ik op onderzoek uit. Na vele opleidingen en trainingen weet ik nu wat er nodig is om je als 40+ vrouw weer helemaal top te voelen. Sterker nog, ik bruis van energie en geniet volop van het leven!

Met mijn ervaring en achtergrond begeleid ik vrouwen in topbanen, ZZP’ers en ondernemers op hun persoonlijke reis naar meer energie, vitaliteit, zelfliefde en zingeving. 

Wat anderen zeggen over dit traject

Heb je interesse in dit traject?

Vraag dan hier een gratis intakegesprek aan, zodat we samen kunnen kijken of we jouw dromen werkelijkheid kunnen maken. 

 

Welk traject wil je het liefst doen?

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Brenda van Wegen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches