Intensieve 1 op 1 coaching

naar meer energie, minder klachten, je gezonde gewicht en je weer heerlijk in je vel voelen

Merk je ook dat er iets verandert? Het lijkt wel alsof je lichaam ‘n beetje gaat haperen. Als je erover nadenkt speelt het al ‘n hele tijd en wordt het zo langzamerhand een opsomming van verschillende vage klachten. Vooral je energiegebrek, stemmingswisselingen en die extra kilo’s zitten je enorm dwars. Het lijkt te horen bij je leven als 40+ vrouw, maar daar neem jij geen genoegen mee. 

Ik ga jou helpen. Met dit programma gaan wij samen aan de slag om de verschillende pijlers van je leefstijl dusdanig te verfijnen, zodat je hormonen weer in balans komen en jij je weer heerlijk gaat voelen. 

Herkenbaar?

VANAF JE 40E VERANDERT ER HORMONAAL VEEl IN JE LICHAAM

De juiste voeding

Beweging

Ontspanning

Positieve mindset

Je hebt iets anders nodig

De tijd van zelf doen is voorbij..

De afgelopen jaren is het je wel eens gelukt je leefstijl voor een tijdje te veranderen, maar toch ben je nu weer terug bij af. 

Hoe zou het voor je zijn als..

Hormonen in Balans

PLUS
849
 • Duur 6 maanden
 • 1 uitgebreide startsessie (incl. leefstijl check )
 • Persoonlijk voedingsadvies op maat
 • 5 coach sessies live of online
 • 4 telefonische coach sessies
 • Toegang tot de Online Academy (11 modules)
 • Vragen stellen via e-mail & Whatsapp
meest gekozen

Hormonen in Balans

VIP
1497
 • Duur 9 maanden
 • 1 uitgebreide startsessie (incl. leefstijl check)
 • Persoonlijk voedingsadvies op maat
 • 9 coach sessies live of online
 • 7 telefonische coach sessies
 • 2 middagsessies (3 uur)
 • Toegang tot de Online Academy (11 modules)
 • Vragen stellen via e-mail & Whatsapp
 • BONUS: gratis deelname aan 1 van de 4 seizoenprogramma's (Suiker Detox, Lente Boost, Zomer Detox, Herfst Boost t.w.v. €397)

Krijg diepgaande inzichten in jouw huidige conditie met behulp van de EM Bloedtest. Een waardevolle aanvulling op jouw traject en met aantrekkelijke combi prijs!

Plus programma & EMB

In plaats van €1086 voor €1061

VIP programma & EMB

In plaats van €1743 voor €1697

Weet je niet zeker welk programma het beste bij je past of wil je eerst met mij sparren over jouw persoonlijke situatie? Maak dan een afspraak met me voor een gratis adviesgesprek. Ik help je graag verder.

Wat is jouw resultaat?

na het hormonen in balans programma

Het Plus programma brengt je ver. Je leert niet alleen wat je moet eten, maar ook hoe de veranderingen vastzet in je drukke leven. In zes maanden merk je dat bepaalde klachten afnemen en dat je steeds beter in je vel komt te zitten. Je hebt een stevige basis gelegd voor je gezonde leefstijl, je hoeft alleen maar de ingeslagen weg verder te volgen. 

Met het VIP programma is je nieuwe gezonde leefstijl een feit. Je lichamelijke klachten zijn sterk afgenomen of helemaal verdwenen. Je weet precies wat je  moet eten om in balans te blijven en hoe je het volhoudt. Je weet goed om te gaan met moeilijke(re) situaties en je geeft het goed zorgen voor jezelf de hoogste prioriteit. 

Veelgestelde vragen

hormonen in balans programma

De 1-op-1 coaching is geschikt voor vrouwen die af willen van hun hormonale klachten, hun gezonde gewicht weer willen bereiken, meer energie willen, gewoon weer vrij willen zijn om te leven zoals ze willen leven. Het is geschikt voor vrouwen vanaf 40 jaar, of jonger als je voelt dat je mijn coaching nodig hebt. Of je nu in de overgang zit, de overgang al achter je hebt gelaten of nog moet beginnen met deze fase van je leven. 

Heel simpel. Als je niet bereid bent om veranderingen door te voeren in je huidige leefstijl en niet bereid bent om tijd in jezelf te investeren. Dan kun je beter nog even wachten met dit programma. 

Je leefstijl veranderen, zodat je hormonen weer in balans kunnen komen, vergt tijd. Het traject gaat vaak gepaard met pieken & dalen en dan is het juist belangrijk dat je voor een langer traject kiest. Je maakt alles mee en leert hoe je je nieuwe leefstijl kunt vastzetten. 

Het kiezen van het juiste moment is altijd lastig, want eigenlijk bestaat die niet. We hebben altijd wel een verjaardag, een feestje, een jubileum op het werk of een weekendje weg in onze agenda staan. Soms kan het zelfs een smoes zijn om maar niet te hoeven beginnen.. Het allerbeste moment is NU en ga de uitdagen op je pad vooral aan. We kunnen er met het plannen van de coach-sessies zeker rekening mee houden.

Zodra je het programma geboekt heb neem ik contact met je op. Ik leg je uit wat voor “huiswerk” ik voor je heb en we maken alvast de afspraak voor de startsessie. Meestal gebeurt dit binnen één week of na afstemming. 

Het komt vrij vaak voor dat gezinsleden even moeten wennen als er  anders gekookt wordt. Wij gaan er daarom samen naar kijken hoe je tot één maaltijd komt die zowel voor jou, als voor je gezin geschikt is.

Nee hoor, ik begeleid veel vrouwen met specifieke dieetwensen, allergieën, auto-immuunziekten of andere aandoeningen. Bij het opstellen van je voedingsadvies houd ik hier volop rekening mee. 

Nee, dat niet. Sommige werkgevers hebben een budget waarop je een beroep kunt doen. Zie jouw investering als de ultieme motivator om er helemaal voor te gaan en door te zetten op de momenten dat het wat lastiger wordt.  Zo ervaar ik het in ieder geval in de praktijk.

Heb je nog een andere vraag?

Stel gerust je vraag en ik kom er binnen twee werkdagen bij je op terug

Brenda van Wegen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches