Podcasts

In mijn podcast vertel ik over veelvoorkomende klachten en situaties. Ook interview ik regelmatig interessante vrouwen over hun kennis en hun persoonlijke ervaringen. Puur om je te inspireren en dat vlammetje bij je aan te steken.

Hoe je met bewustwording je energie & welzijn kunt verhogen.

Hoe gaat het je wel lukken om weer te bruisen van energie en lekker in je vel te zitten? Hoe kan je weer super trots en gelukkig zijn met jezelf? Ik leg je graag uit welke rol bewustwording van lichaam en geest hierbij speelt en dat restricties & strenge regels niet werken. Het gaat erom dat je je gedachtes leert te veranderen en gaat richten op het ultieme doel: vervulling en gelukkiger zijn. 

Welke “angst” zit er achter jouw trek in voeding?

Als we inzoomen op de mentale kant van ons eetgedrag, komen er waardevolle puzzelstukjes naar boven. Het helpt je verder op je reis naar de beste versie van jezelf. Ik spreek open over mijn eigen angst en ik neem je mee door het verhaal van een van mijn cliënten, die mega stappen kon zetten vanaf het moment dat ze haar angst onder ogen kon zien. 

Het geheim van je verbranding verhogen

Hoe komt het dat de ene persoon bijna alles lijkt te kunnen eten zonder aan te komen in gewicht, terwijl iemand anders van één avondje uiteten al denkt zwaarder te worden? Dat heeft met de snelheid van je verbranding te maken. Leer over de factoren die hierbij een rol spelen en maak gebruik van de adviezen die ik je geef om je verbranding te verhogen. 

 

 

Hoe je tijdens de overgang overtollige kilo’s kunt kwijtraken.

Soms lijkt het wel alsof je aankomt van lucht! Hoe kan dat toch en wat kun je doen om na je 40e op een gezonde en blijvende manier af te vallen? Luister deze podcast voor uitleg en vier essentiële stappen waarmee je je doel gaat bereiken.

 

Wat te doen bij een verlaagd libido?

Klopt het dat met de jaren je libido verdwijnt als sneeuw voor de zon of kunnen er hormonale-, mentale of relationele problemen een rol spelen? Ik vertel je over de oorzaken en geef je tips wat je kunt doen om je libido te verhogen.  

Brenda van Wegen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches