Podcasts

In mijn podcast vertel ik over veelvoorkomende klachten en situaties. Ook interview ik regelmatig interessante vrouwen over hun kennis en hun persoonlijke ervaringen. Puur om je te inspireren en dat vlammetje bij je aan te steken.

Brenda van Wegen Podcast

Interview Yvonne Soons – coach

Yvonne is enkele jaren geleden van start gegaan als coach voor mensen die na hun scheiding weer gelukkig willen worden. Ze vertelt openhartig over haar weg van het bankwezen naar het zelfstandig ondernemerschap. Heel interessant ook wat de overgang met je relatie kan doen: als je hormonen je fysiek en geestelijk beïnvloeden en je partner er steeds minder van begrijpt. Natuurlijk vertelt ze ook over hoe zij goed voor zichzelf zorgt, naast een drukke business.  

Interview Esther Musch – stresscoach

Esther is zo’n vijf jaar geleden haar eigen praktijk begonnen als stresscoach. Hoe was dat voor haar om zo in het diepe te springen en wat heeft ze sindsdien over haarzelf geleerd? Bewaakt ze haar eigen grenzen? En wat doet ze precies om zo fit te zijn en te sprankelen van energie? Hoe heeft zij de overgang beleefd? Ze vertelt er openhartig over en heeft waardevolle tips voor je in petto. 

Help! Ik zit in de overgang! En nu?

Toen bij mij het kwartje viel dat mijn klachten te maken hadden met de overgang, ging er eerst een lichte stroom van paniek door mij heen. Het gevoel van je afgeschreven voelen, er niet meer bij horen, dat de aftakeling nu definitief begonnen was.. Gelukkig is het mij gelukt om van de overgang de ultieme brug te maken naar mijn 2e levensfase en voel ik mij energieker dan ooit tevoren. Luister naar deze podcast – met bodyscan – als je wilt weten welke stappen veel van mijn cliënten en ikzelf daarvoor gezet hebben. 

Hoe je met bewustwording je energie & welzijn kunt verhogen.

Hoe gaat het je wel lukken om weer te bruisen van energie en lekker in je vel te zitten? Hoe kan je weer super trots en gelukkig zijn met jezelf? Ik leg je graag uit welke rol bewustwording van lichaam en geest hierbij speelt en dat restricties & strenge regels niet werken. Het gaat erom dat je je gedachtes leert te veranderen en gaat richten op het ultieme doel: vervulling en gelukkiger zijn. 

Welke “angst” zit er achter jouw trek in voeding?

Als we inzoomen op de mentale kant van ons eetgedrag, komen er waardevolle puzzelstukjes naar boven. Het helpt je verder op je reis naar de beste versie van jezelf. Ik spreek open over mijn eigen angst en ik neem je mee door het verhaal van een van mijn cliënten, die mega stappen kon zetten vanaf het moment dat ze haar angst onder ogen kon zien. 

Het geheim van je verbranding verhogen

Hoe komt het dat de ene persoon bijna alles lijkt te kunnen eten zonder aan te komen in gewicht, terwijl iemand anders van één avondje uiteten al denkt zwaarder te worden? Dat heeft met de snelheid van je verbranding te maken. Leer over de factoren die hierbij een rol spelen en maak gebruik van de adviezen die ik je geef om je verbranding te verhogen. 

 

Hoe je tijdens de overgang overtollige kilo’s kunt kwijtraken.

Soms lijkt het wel alsof je aankomt van lucht! Hoe kan dat toch en wat kun je doen om na je 40e op een gezonde en blijvende manier af te vallen? Luister deze podcast voor uitleg en vier essentiële stappen waarmee je je doel gaat bereiken.

 

Wat te doen bij een verlaagd libido?

Klopt het dat met de jaren je libido verdwijnt als sneeuw voor de zon of kunnen er hormonale-, mentale of relationele problemen een rol spelen? Ik vertel je over de oorzaken en geef je tips wat je kunt doen om je libido te verhogen.  

Brenda van Wegen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches