Wil jij ook weer de regie terug?

Online programma waarmee je weer baas wordt over je eigen eetgedrag

Ook jij kan het met de juiste aanpak

Je bent je er zeker van bewust dat te veel suiker binnenkrijgen, niet goed voor je is. Daarom heb je al bepaalde dingen aangepast en let je op je voeding. Alleen blijft het heel lastig voor je om juist die verstopte suikers te vermijden en weet je ook niet zo goed hoe je het nu precies moet aanpakken

Herkenbaar?

Je lichaam reageert steeds meer op je eetpatroon

"Ik dacht dat het aan mijn wilskracht lag, maar dat is helemaal niet zo" Monique

Je zit op de suikerverbranding

Suiker is een energiebron voor je lichaam, maar wel een hele onrustige. Het zorgt voor flinke schommelingen in je bloedsuikerspiegel, waardoor jij je niet lekker voelt. Daarnaast is suiker verslavend, waardoor het zo lastig is om het te laten staan. 

Op het moment dat je de suikers 21 dagen drastisch uit je eetpatroon schrapt, gaat je lichaam niet alleen een flinke schoonmaak houden, maar dwing je het ook om naar de vetverbranding over te schaken. Dat is een veel rustigere energiebron. Je energie neemt toe, je verliest overtollige kilo’s, je hebt veel minder last van (hormonale) klachten. Ook hebt veel minder snel honger of trek in zoet.

Wat houdt het online programma in?

Module 1

De juiste keuzes

Je leert etiketten lezen en hoe zit het nu met biologisch en light-producten?

Module 2

De ideale maaltijd

Wat is de juiste portiegrootte en samenstelling. Neem je snacks en drink je voldoende water?

Module 3

We gaan naar buiten

Hoe kies je slim in een restaurant en wat doe je op visite? Leer “nee” zeggen. 

Module 4

Onder de loep

Gezonde vetten, het geheim van een  groene smoothie en wat heb je nodig aan supplementen

Module 5

Emotie eten

Je leert hoe je het herkent, wat erachter zit en hoe je er het beste mee kunt omgaan.

Module 6

Bereik je doelen

Hoe je je natuurlijke gewicht bereikt, meer energie krijgt en je immuunsysteem versterkt.

Module 7

Je laatste stappen

Formuleer je eigen visie op suiker, leer de 80/20 regel en vier je suiker bevrijding!

Bevrijd jezelf van suiker in 21 dagen

Online programma
98
  • Per dag één les / totaal 7 modules
  • Video's, opdrachten, werksheets, basislijst gezonde voeding
  • Alles op één plek in een digitale leeromgeving
  • Je krijgt direct toegang en kunt meteen beginnen
  • Toegang zolang het programma bestaat
Veel gekozen

Wat anderen zeggen..

Ik heb enorm veel gehad aan jouw programma. Het is laagdrempelig en niet ingewikkeld, het is in duidelijke taal geschreven en de toelichting met de video's maakt het duidelijk en persoonlijk.Het is zo motiverend en stimulerend en het is reëel. Ja je moet zelf die knop omzetten, het is een mindset maar door jouw positieve berichten bleef ik gemotiveerd. Doordat jij niet (ver)oordeelt durfde ik ook mijn valkuilen aan te geven. In plaats van een oordeel vellen, gaf jij juist begrip en tools om uit die valkuil te blijven/komen. Super bedankt voor jouw begrip, open houding, kennis en kunde en jouw tijd en positieve energie.

Franca

Ik had al heel veel geprobeerd om van mijn suikerverslaving af te komen, maar elke keer ging het weer mis. Toen ik jouw programma voorbij zag komen, dacht ik nu of nooit. Want niet alleen kon ik niet van suiker afblijven, ik begon er ook veel last van te krijgen. Ik wil afvallen en ik wil van mijn gewrichtspijn af. Het programma heb ik stap voor stap gedaan en mij is nu heel veel duidelijk. Ook sta ik nu heel stevig in mijn schoenen en doet het me niks meer als ik iets zoets zie. Dank je wel Brenda! Ik ben echt super blij. 

Elisabeth

Ik was ervan overtuigd dat ik niet op mijn natuurlijk gewicht was, omdat ik zoveel snoepte. Ook wilde ik mijn energielevel omhoog krijgen. Met het programma is mij dat zeker gelukt. Ik ging naar een gewicht dat beter bij me past en ik voel me energieker. Het prettige aan dit programma is dat je steeds opnieuw de modules kan lezen en de video's vond ik informatief en gaf steun. Je geeft heel veel informatie en dat je er telkens weer naar kan kijken/lezen is zeer prettig. Dank je wel!

Tia
Brenda van Wegen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches