Ultieme Transformatie 1 op 1 coaching - Brenda van Wegen

1 op 1 coaching PREMIUM

De ultieme transformatie

In dit traject werken we aan jouw vernieuwde balans door je lichaam optimaal te ondersteunen en mentale blokkades op te ruimen. Je ontwikkelt stap voor stap je gezonde leefstijl & positieve mindset, zodat jij weer heerlijk in je vel komt te zitten en helemaal in je kracht komt te staan. 

Vrouwen kiezen voor dit programma, omdat ze er intens naar verlangen de transitie in te gaan naar een bruisend leven vol energie, balans, zelfvertrouwen, zingeving,  innerlijke rust en intens gelukkig zijn. 

Ik begeleid hen op hun reis naar de realisatie van hun diepste verlangens en de beste versie van henzelf. 

De ultieme transformatie: vol vertrouwen naar de nieuwe jij

 

Je bent je er allang van doordrongen dat er iets moet gebeuren. Ook ga je zien dat je echt niet lekker in je vel zit en je leven meer in balans zou moeten zijn. Steeds loop  je tegen dezelfde obstakels op, die je ervan weerhouden te bruisen van energie en blijvend te veranderen. 

 

Structurele veranderingen komen altijd van binnen uit. Waar het om gaat is dat je bewust ziet wat je nodig hebt, je weerstand leert herkennen en daar doorheen leert te gaan. Je diepe verlangens zijn krachtige aandrijvingsveren voor een positieve mindset. Ze motiveren je om het ogenschijnlijk onmogelijke toch voor elkaar te krijgen. 

 

Daarom gaan we zes maanden gefocust aan de slag om jouw lichaam & geest te geven wat het nodig heeft om weer volledig in balans te komen. 

 

Ultieme transformatie: wat houdt het in?

Brenda van Wegen EMB Bloedtest therapeut

Ultieme transformatie: Mijn succesformule

Om je structureel energiek & vitaal te kunnen voelen en weer gelukkig te zijn met jezelf, gebruiken wij mijn unieke methode waarin zowel een gezonde(re) leefstijl als ook je mindset volop aandacht krijgt. 

Je start met de EMB bloedtest en gaat vervolgens grote stappen zetten.  Leer hoe je nieuwe gewoontes kunt vastzetten, zodat je kunt gaan voor blijvend resultaat

Hoe zou het voor je zijn als je...

Heb je interesse in dit traject?

Vraag dan hier een gratis intakegesprek aan, zodat we samen kunnen kijken of we jouw dromen werkelijkheid kunnen maken. 

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Geïnteresseerd in een korter programma

Klik HIER voor de Stevige Basis van 6 weken 

Ultieme transformatie: over mij

Ik weet als geen ander hoe het voelt om uitgeblust te zijn en jezelf kwijt te raken. Diep van binnen wist ik dat het anders kon, dus ging ik op onderzoek uit. Na vele opleidingen en trainingen weet ik nu wat er nodig is om je als 40+ vrouw weer helemaal top te voelen. Sterker nog, ik bruis van energie en geniet volop van het leven!

Met mijn ervaring en achtergrond begeleid ik vrouwen in topbanen, ZZP’ers en ondernemers op hun persoonlijke reis naar meer energie, vitaliteit, zelfliefde en zingeving. 

Wat anderen zeggen over dit traject

Brenda van Wegen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders