EMB Bloedtest - Brenda van Wegen EMB Bloedtest

Doe de EMB Bloedtest

Krijg veel waardevolle informatie waarmee je gericht aan de slag kunt om je weer TOP te voelen.

Wat is de EMB Bloedtest?

De EMB-bloedtest is een waardevol meetinstrument uit de Natuurgeneeskunde, waarmee wij heel gericht kunnen werken aan het verminderen van je klachten. Een perfect startpunt om te werken aan je leefstijl, zodat je weer lekker in je vel komt te zitten en weer gaat bruisen van energie. 

Deze test kan ook als algehele gezondheidscheck worden gedaan om te zien hoe jij er op dit moment op het gebied van je gezondheid voor staat.  

EMB Bloedtest maakt het mogelijk om heel gericht werken aan je gezondheid

Werk jij al zo hard om gezonder te leven, maar blijven de echt grote resultaten uit?  Neem hardnekkige kilo’s, die maar niet willen verdwijnen, een te laag energielevel of overgangsklachten. 

Erg frustrerend en hoe kan dat toch? 

Het kan heel goed zijn dat je stresshormonen (te) hoog zijn of dat je bijvoorbeeld een B12 of Magnesium tekort hebt, waardoor innerlijke processen in je lichaam in optimaal kunnen functioneren. De EMB bloedtest geeft je maar liefst 15 pagina’s waardevolle informatie, zodat je heel gericht aan de slag kunt gaan om je diepe verlangens waar te maken. 

Brenda van Wegen is gecertificeerd om energetische morfologische bloedtesten af te nemen

Brenda van Wegen EMB test Den Haag

De EMB test bij mij in de praktijk of bij jou thuis

De afgelopen jaren heb ik als EMB Therapeut al honderden tests afgenomen en elke keer weer blijkt de uitslag zoveel prangende vragen van je te beantwoorden. 

In de regel kom je in mijn praktijk voor het afnemen van ‘n beetje bloed. Mocht je te ver weg wonen van de regio Den Haag en Rotterdam, dan kan ik je de testkit opsturen. Jij neemt dat zelf – onder mijn online begeleiding – bloed af en stuurt de testkit naar het lab. 

Wel zo handig, toch? 

EMB test Den Haag Brenda van Wegen

Wat kun je met de EMB Bloedtest meten?

Verstoringen van het lichaam die kunnen worden aangetoond:

Reguliere waardes die met de EMB test worden gemeten en geanalyseerd

Kies voor de EMB test in Den Haag

Kies voor de EMB bloedtest en dan?

Ervaringen met de EMB Bloedtest

Bestel hieronder de EMB bloedtest

Wil jij meer inzicht krijgen in je lichamelijke conditie?

Energetische Morfologische Bloedtest

287
  • Intakegesprek met leefstijlcheck
  • Afname bloedtest of instructie via online
  • Laboratoriumonderzoek
  • Consult met professionele uitleg van de uitslag EMB Bloedtest
  • Persoonlijk leefstijl- & supplementenadvies

Veel gestelde vragen over de EMB Bloedtest

De meeste mensen die kiezen voor deze bloedtest willen graag meer weten over hoe het gesteld is met hun lichaam en wat de achterliggende reden kan zijn dat ze last hebben van bepaalde klachten.  Als je graag je situatie wilt verbeteren, maar het zelf even niet meer weet, dat is een goed moment voor de bloedtest.

De EMB bloedtest is ook geschikt als preventief middel. Puur om te kijken hoe je ervoor staat en of er niet toch één of meerdere aandachtspunten zijn, waarmee je rekening kunt houden. Regelmatig komen mensen langs om de bloedtest op deze manier in te zetten. 

De EMB bloedtest geeft je veel waardevolle informatie (15 pagina's) over verschillen aspecten van je gezondheid. Je krijgt inzicht in welke mogelijke voedingstekorten, intoleranties, energetische verstoringen en belastingen een oorzaak kunnen zijn van de klachten die je ervaart. Dat maakt dat je vervolgens heel gericht stappen kunt zetten om je situatie te verbeteren. 

De EMB Bloedtest gebruikt drie meetinstrumenten. Naast het reguliere bloedonderzoek wordt je bloed ook met het blote oog onder de microscoop bekeken, alsook met behulp van bioresonantie. 

We hebben maar een paar druppels nodig om op te vangen in een buisje en een glasplaatje. Dat is alles. Het valt reuze mee!

Tijdens de intake zal ik je vragen of, en zo ja, welke medicatie/supplementen je precies gebruikt. Het beïnvloedt het testen als zodanig niet, maar het is wel waardevolle informatie voor het interpreteren van de uitslag en het geven van leefstijladvies. 

EMB is een vorm van complementaire zorg. Ik gebruik deze bloedtest al jaren en mijn ervaring is zeer positief. Cliënten herkennen veel aspecten van de uitslag en het maakt dat ze zich (h)erkend voelen. Ze kunnen eindelijk gericht aan de slag om hun klachten te verminderen. Het vraagt alleen van je dat je breder kijkt dan alleen de reguliere zorg. 

Ik bereken een totaalprijs voor de EMB bloedtest waar zowel de intake en het bloedprikken, als ook de laboratiorium kosten en het uitgebreide consult, zijn opgenomen. Deze is €287

Nee, dat niet. Maar ik kom vrij vaak tegen dat een werkgever (een deel van) de kosten vergoedt. Kijk of er een persoonlijk budget beschikbaar is voor gezondheid bevorderende activiteiten. 

Wil je eerst advies?

Misschien wil je eerst mijn  advies hebben over jouw persoonlijke situatie, want  iedereen is anders. De beste begeleiding is maatwerk en dat bied ik je graag. Maak een afspraak met me voor een gratis (online) intakegesprek en dan praten we verder.  

Over Brenda van Wegen Orthomoleculair Hormoonspecialist

Ik  weet heel goed hoe het is om als hardwerkende ondernemer jezelf langzaam uit het oog te verliezen. Op een of andere manier nemen je klachten langzaam toe en ben je op een gegeven moment echt niet meer blij met jezelf. 

Daardoor begrijp ik zo goed waarmee jij worstelt

Uiteindelijk heb ik de code gekraakt en is het inmiddels al jaren mij passie om vrouwen zoals jij, te helpen naar de allerbeste versie van jezelf. 

Mijn begeleiding start met het afnemen van de EMB bloedtest. Je kunt daarna zelf verder gaan. De meeste vrouwen kiezen ervoor om door te gaan met 1 op 1 coachingstraject, omdat ze inmiddels weten dat ze alleen een echte transformatie kunnen naar de beste versie van henzelf, als ze ook de onderliggende problemen aanpakken. 

 
 
EMB Test Den Haag

Disclaimer EMB Bloedtest

De adviezen die wij geven hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMBTest® een deficiëntie aangeeft. EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

De EMB Bloedtest wordt niet vergoed door de Zorgverzekeraar

Brenda van Wegen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders