Doe de EMB Bloedtest

Krijg veel waardevolle informatie uit je bloed door middel van een vingerprikje

Wat is de EMB Bloedtest?

De EMB-bloedtest is een waardevol meetinstrument uit de Natuurgeneeskunde op basis waarvan wij heel gericht kunnen werken aan het verminderen van je klachten. Een perfect startpunt om te werken aan je leefstijl, zodat je weer lekker in je vel komt te zitten en bruist van energie. 

Deze test kan ook als algehele gezondheidscheck worden gedaan om te zien hoe jij er op dit moment op het gebied van je gezondheid voor staat.  

Meer energie & vitaliteit begint bij het juiste inzicht

Heel gericht werken aan je gezondheid

Werk jij al zo hard om gezonder te leven, alleen blijven de echt grote resultaten uit?  Neem hardnekkige kilo’s, die maar niet willen verdwijnen, een te laag energielevel of overgangsklachten. 

Erg frustrerend en hoe kan dat toch? 

Het kan heel goed zijn dat je stresshormonen (te) hoog zijn of dat je bijvoorbeeld een B12 of Magnesium tekort hebt, waardoor innerlijke processen in je lichaam in optimaal kunnen functioneren. De EMB bloedtest geeft je maar liefst 15 pagina’s waardevolle informatie, waardoor je heel gericht aan de slag kunt gaan om je diepe verlangens waar te maken. 

Brenda van Wegen is gecertificeerd om energetische morfologische bloedtesten af te nemen

De EMB test bij mij in de praktijk of bij jou thuis

De afgelopen jaren heb ik al honderden tests afgenomen en elke keer weer blijkt de uitslag zoveel prangende vragen van je te beantwoorden. 

In de regel kom je in mijn praktijk voor het afnemen van ‘n beetje bloed. Mocht je te ver weg wonen van Den Haag, dan kan ik je de testkit opsturen. Jij neemt dat zelf – onder mijn online begeleiding – bloed af en stuurt de testkit naar het lab. 

Wel zo handig, toch? 

Wat kun je met de EMB Bloedtest meten?

Verstoringen van het lichaam die kunnen worden aangetoond:

Reguliere waardes die met de EMB test worden gemeten en geanalyseerd

Je kunt de EMB bloedtest ook zelf thuis doen

Kies voor de EMB test en dan?

Ervaringen met de EMB Bloedtest

Bestel hieronder de EMB bloedtest

Wil jij meer inzicht krijgen in je lichamelijke conditie?

Energetische Morfologische Bloedtest

287
  • Intakegesprek met leefstijlcheck
  • Afname bloedtest of instructie via online
  • Laboratoriumonderzoek
  • Consult met professionele uitleg van de uitslag EMB Bloedtest
  • Persoonlijk leefstijl- & supplementenadvies

Wil je eerst advies?

Misschien wil je eerst mijn  advies hebben over jouw persoonlijke situatie, want  iedereen is anders. De beste begeleiding is maatwerk en dat bied ik je graag. Maak een afspraak met me voor een gratis (online) intakegesprek en dan praten we verder.  

Over Brenda van Wegen Orthomoleculair Hormoonspecialist

Ik  weet nog heel goed hoe het is om jezelf langzaam uit het oog te verliezen. Op een of andere manier nemen je klachten langzaam toe en ben je op een gegeven moment echt niet meer blij met jezelf. 

Die tijd zit nog steeds vers in mij geheugen en maakt dat ik zo goed begrijp waarmee jij worstelt. 

Uiteindelijk heb ik de code gekraakt en is het inmiddels al jaren mij passie om vrouwen zoals jij, te helpen naar de allerbeste versie van jezelf. 

Mijn begeleiding start met het afnemen van de EMB bloedtest. Je kunt daarna zelf verder gaan. De meeste vrouwen kiezen voor het 1 op 1 coachingstraject, omdat ze inmiddels weten dat ze alleen een echte transformatie kunnen maken als ze ook de onderliggende problemen aankijken. 

 
 
Brenda van Wegen EMB bloedtest Therapeut

Disclaimer

De adviezen die wij geven hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMBTest® een deficiëntie aangeeft. EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

De EMB Bloedtest wordt niet vergoed door de Zorgverzekeraar

Brenda van Wegen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches