Gratis intakegesprek

Ben jij er klaar voor?

Heb je genoeg van al die gezondheidskwaaltjes en wil je gewoon vol energie, heerlijk in je vel en stralend je dynamische leven leiden?

Zet vandaag nog je eerste stap

Wacht niet langer en zet je eerste stap

Pak mijn uitnodiging voor een gratis intakegesprek, omdat je genoeg hebt van al die gezondheidskwaaltjes. Je wilt gewoon vol energie, strak in je vel en stralend je dynamische leven leiden, toch? Weet je inmiddels dat “alleen doen” niet werkt en voel je dat het de hoogste tijd is om in jezelf en je gezondheid te investeren? Dan nodig ik je graag uit voor een gratis intakegesprek.

Maandelijks bied ik 3 gratis intakegesprekken aan
t.w.v. €127,-

Het gesprek vindt plaats in mijn praktijk of via online (met beeld)

Ik ben er om jou te helpen

Echt waanzinnig wat er gebeurt...

Mijn methode

We gaan in op jouw persoonlijke situatie. Je vertelt me over je klachten, waar je mee worstelt en waar je zo naar verlangt. 

Ik kan je op hoofdlijnen vertellen wat maakt dat jouw lichaam waarschijnlijk uit balans is en wat je nodig hebt om van je klachten af te komen, zodat je weer heerlijk in je vel komt te zitten. 

Ook vertel ik je over mijn programma’s en leg ik uit wat ik voor jou kan betekenen als jouw persoonlijke coach in het waarmaken van je verlangens.

Neem de sprong en ontdek hoe het óók kan

Ben jij er klaar voor en wil je met mij aan de slag?

Na het gesprek ben je super gemotiveerd om aan de slag te gaan. Je bent klaar om de regie te pakken over je eigen gezondheid en je weet weer hoe belangrijk het is dat je weer lekker in je vel wilt komen te zitten. We leven maar één keer, dan ben je toch eigenlijk naar jezelf verplicht om er alles uit te halen wat erin zit?

Ja! Ik wil graag een gratis intakegesprek

Boek dan jouw gratis intakegesprek door onderstaand formulier in te vullen. Binnen enkele werkdagen neem ik via de mail of telefonisch contact met je op. Check vooral je spam, want de kans is aanwezig dat mijn antwoord daar terechtkomt. 

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Hier doe ik het voor

Wat anderen zeggen

"Ik ben echt superblij met mijn nieuwe leefstijl en voel me energieker dan 20 jaar geleden."
Irene
Voorburg
"Mijn overgangsklachten zijn veel minder geworden en ik voel me herboren dankzij Brenda."
Jolien
Oosterbeek
"Nooit geweten wat 'n impact het heeft om op een holistische manier naar je klachten te kijken."
Eveline
Heerhugowaard
Aanvragen is heel eenvoudig
Brenda van Wegen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches