Over mij - Brenda van Wegen

Over mij

"Waar was IK gebleven?"

Ik weet als geen ander hoe het is om jezelf langzaam uit het oog te verliezen. Dat je denkt “ben ik dat?” 

Die tijd zit bij mij nog vers in het geheugen..


Je wil niet weten wat ik allemaal geprobeerd heb aan diëten en sportscholen. Soms voel ik nog de pijn van de gedachten die door mijn hoofd gingen: ik had geen wilskracht, ik was een slappeling…


Toen ik in de overgang kwam, werd het alleen maar erger. Niet alleen was het bijna onmogelijk om mijn gewicht in toom te houden, nu kon ik veel minder goed tegen de stress die bij mijn baan hoorde. Ik ging doodmoe naar bed en was totaal niet opgeladen als de wekker weer ging. Op mijn werk merkten ze er niks van, want daar gaf ik alles om vervolgens thuis als een lege ballon naar de bank te kruipen. Ik kreeg last van stemmingswisselingen en natuurlijk de bekende opvliegers. Zoetigheid en wijn was zo ongeveer het enige wat mij nog ’n beetje kon opbeuren.


Ik wist echt wel dat het anders moest, maar hoe?

Mijn keerpunt

Achteraf bezien kwam mijn keerpunt na een heerlijke vakantie in de Verenigde Staten. Op het vliegveld kocht ik een bepaald boek over wat gezonde voeding en stressreductie met je lichaam kan doen. Vanaf dat moment was ik gegrepen door de waanzinnige werking van een gezonde leefstijl. Na nog veel meer informatie werd mij duidelijk dat het met name de (verborgen) suikers, in combinatie met stress en een gebrek aan zelfvertrouwen, die mij uit balans brachten. Ik was er  van overtuigd dat ik over het algemeen de juiste keuzes maakte, maar ze pasten niet meer bij mij als 45+ vrouw. Het was de hoogste tijd om die vicieuze cirkel te doorbreken.

Ik begon stap voor stap mijn leven aan te passen. Het begon bij de juiste voeding, maar al snel kreeg ik te maken met mijn ego. Dat stemmetje in je hoofd die er helemaal geen zin in heeft dat jij verandert. Mijn eerste successen werden al snel teniet gedaan. Ik viel bij de minst geringste tegenslag weer terug in mijn oude patroon. 

Ik wist toen dat het niet alleen ging om gezonde voeding & meer bewegen. Eigenlijk de belangrijkste sleutel is dat je je mind ook meeneemt. Toen werd waar wat ik haast voor onmogelijk hield: ik kreeg meer energie, overtollige kilo’s verdwenen en ik voelde van binnen een intens gevoel van vertrouwen, liefde voor mijzelf, puur geluk. 

Vanaf dat moment wist ik het zeker. Ik wilde andere vrouwen helpen met het bewandelen van dit pad. Ik onderken dat iedere vrouw anders is, iedere vrouw heeft een ander vertrekpunt. Om daadwerkelijk de transformatie te maken naar de vrouw die je zo graag wilt zijn, is het nodig om goed te kijken naar wat je lichaam nodig heeft en bepaalde angsten, patronen of overtuigingen te ontwortelen. Vanuit zelfliefde je diepste verlangens waarmaken is een ultieme reis, die samen met mij kunt maken. 

Wat je verder nog over mij moet weten...

Maak 'n afspraak met mij

Raak je geïnspireerd door mijn verhaal en voel je bij jezelf dat het de hoogste tijd is om die belangrijke eerste stap te zetten? Dan nodig ik je graag uit voor een gratis intakegesprek in mijn praktijk of via online. Jij doet jouw verhaal, ik geef je advies over hoe je het ‘t beste kunt aanpakken en vertel je wat ik voor jou kan betekenen. Tot gauw! 

CAT Collectief Alternatieve Therapeuten

Ik ben aangesloten bij CAT, een multidisciplinaire beroepsorganisatie en voldoe aan de CAT-kwaliteitsstandaarden.  Klik op foto voor meer info. 

Ik ben nooit uitgeleerd, hier mijn opleidingen op een rijtje

  • Energetisch Therapeut (in opleiding)
  • EMB Therapeut (10 daagse opleiding voor de EMB bloedtest
  • Orthomoleculair Hormoonspecialist
  • Orthomoleculair Adviseur
  • Orthomoleculair Gewichtsconsulent & Detoxconsulent
  • Hormoonfactor Trainer
  • Authentiek coachen
  • MBA Human Resources Management
  • HBO Personeel & Arbeid
  • Jaarlijks doe ik enkele dagopleidingen zoals: insulineresistentie omkeerbaar, hormonen & vrouwenklachten, vochtretentie & lipoedeem, schildklier & auto-immuniteit en kennisverdieping op het gebied van supplementen

 

Brenda van Wegen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders