Gratis 4-daagse Challenge

Breng je hormonen in balans

24 t/m 27 mei 2021

Leer in 4 dagen wat er nodig is om je weer
energiek voelen en lekker in je vel te zitten

Brenda van Wegen

knallen met Brenda van Wegen

Je gaat echt stappen zetten in deze vierdaagse Challenge! Samen met orthomoleculair hormoonspecialist Brenda van Wegen zet je elke dag een stapje waarmee je uiteindelijk grote resultaten gaat boeken. Je kunt iedere dag een live training/webinar bijwonen. Je leert wat je lichaam nodig heeft om weer in balans te komen, waardoor je hormonale klachten kunnen afnemen. Door de werkboeken krijg volop motivatie om die belangrijke eerste stappen te gaan zetten. In de besloten Facebookgroep ontmoet je gelijkgestemde vrouwen.

"Nooit gedacht dat ik me weer zo fijn kon voelen!"

Chantal, oud-deelnemer Challenge

Voel jij dat het na je 40e alleen maar bergafwaarts gaat?

Leer in vier dagen wat er voor nodig is om je hormonen weer in balans te brengen

Heb jij ook steeds meer last van “vage” klachten als vermoeidheid, slecht slapen, gebrek aan energie, gewichtstoename, spier- en gewrichtspijn en stemmingswisselingen?

Ben jij er ook helemaal aan toe om stappen te zetten, zodat je minder last hebt van hormonale klachten en je leefstijl een gezonde boost te geven?

Maar je hebt geen idee:

  • hoe je dat met succes moet aanpakken
  • welke aspecten van je leefstijl hierbij een cruciale rol spelen
  • hoe je ervoor zorgt dat de stappen die je zet ook blijvend zijn
  • welke twee dingen je echt moet aanpakken
  • wat je kunt doen om je weer helemaal top te voelen
Brenda challenge foto

Over mij

Ik ben Brenda van Wegen en heb al vele jaren mijn eigen praktijk als  Orthomoleculair Hormoonspecialist. Dat ben ik natuurlijk niet zo maar geworden. Nee, ik weet precies hoe jij je voelt en wat er vanaf ongeveer je 40e allemaal met je lichaam en geest gebeurt. 

Ik had toen eerst helemaal niet door dat mijn toenemende gewicht, vermoeidheid en stemmingswisselingen te maken had met het feit dat ik langzaam was begonnen met een nieuwe levensfase. Ik besteedde er niet zoveel aandacht aan en dacht dat ’n dieet of vaker naar de sportschool mij wel zou helpen. 

Totdat ik in aanraking kwam met kennis over je hormonen en wat er allemaal gebeurt in je lichaam tijdens de overgang. Ik begreep dat mijn vertrouwde aanpak niet meer passend was en dat ik andere aspecten van mijn leefstijl moest aanpakken. Ik ging ermee aan de slag en zie daar,  mijn energielevel steeg enorm, ik sliep veel beter, de overtollige kilo’s begonnen te verdwijnen en mijn mindset werd steeds positiever. 

Ik heb ik er uiteindelijk mijn werk van gemaakt heb om vrouwen hierin te begeleiden en dat doe ik met heel veel plezier. Aangezien ik graag zoveel mogelijk vrouwen wil helpen, organiseer ik deze Challenge, helemaal gratis. Het is direct gerelateerd aan een training die ik normaal gesproken aanbied voor €297, dus pak je kans en maak dit jouw start waarmee jij jouw hormonen weer in balans gaat brengen!

Wat voormalige deelnemers zeggen

Gemiddelde beoordeling: 4.8 / 5.0 sterren
5/5
Super bedankt voor deze bijzondere uitdaging! Ik had geen idee hoe belangrijk het is om vanuit je hormonen te kijken naar je klachten en van daaruit aan de slag te gaan.Je hebt mij enorm geholpen!
Eveline uit Assen
Nu weet ik waarom mijn eigen aanpak niet meer werkt en dat ik een topper als jou nodig heb! Ik heb genoten van je enthousiasme en wil zeker met je verder om ermee aan de slag te gaan.
Dit is pas het begin!
Barbara uit Amsterdam
Wat een eyeopener deze Challenge, zeg! Echt heel fijn dit, want wie heeft het hier nou over? Ik ben helemaal uit de taboesfeer getrokken en echt naar dit met zoveel "lotgenoten" te kunnen doen.
Jolanda uit Delft

Praktische informatie

Datum

24 t/m 27 mei 2021

Tijdstip Live

Elke dag van 9.00 tot 10.00u

Online

Doe mee vanaf jouw locatie

Wat houdt de Challenge in?

Veelgestelde vragen

De Challenge is bijzonder waardevol voor vrouwen die last hebben van hormonale klachten, zoals overtollige kilo’s, slecht slapen, gebrek aan energie, stemmingswisselingen. Je leefstijl een gezonde boost geven is eigenlijk altijd een goed plan. Van belang ik dat je bereid bent om in actie te komen en ervoor te gaan!

Als je (nog) niet zo ver bent dat je echt in beweging wilt komen en geen ruimte wilt maken om op verschillende vlakken in jezelf en je gezondheid te investeren. Deze Challenge brengt je in beweging en laat jou de eerste belangrijke stappen zetten, daar moet je wel aan toe zijn. 

Je hoeft alleen te registreren op deze pagina en dan krijg je automatische bevestiging via de mail. Check svp je “reclame” of “spam”, want er is een grote kans dat mijn mail vooralsnog daar terecht komt.

Ja! Deze Challenge is echt gratis. Bij de afsluiting heb ik een bijzonder mooi aanbod voor je als vervolgstap op deze Challenge, voor het geval dat je de smaak helemaal te pakken hebt  en echt grote resultaten wilt bereiken. Veel vrouwen willen dat namelijk graag. Deelname aan deze Challenge verplicht je verder tot helemaal niks. 

Soms moet je veranderen om jezelf te kunnen blijven

Brenda van Wegen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches