1 op 1 coaching Stevige Basis 6 weken - Brenda van Wegen

1 op 1 coaching INTENSIVE

Stevige Basis!

In dit 1 op 1 coachingstraject leggen wij de basis voor je gezonde leefstijl & minder klachten. 

Vrouwen kiezen voor dit programma, omdat ze er intens naar verlangen hun lichaam & geest te resetten. Van daaruit pakken zelf hun groei op naar een bruisend leven vol energie & zingeving. Ze worden weer de positieve spil in hun leven. 

Preventief goed bezig, detox naar vitaliteit & bruisen van energie.

1 op 1 coaching Stevige Basis:

EMB test Den Haag Brenda van Wegen


1 op 1 coaching van 6 weken

Je weet al ‘n hele tijd dat jouw leven meer in balans zou moeten zijn. Ga je ook zien dat je in een cirkeltje blijft ronddraaien? Het lijkt alsof je steeds tegen dezelfde obstakels oploopt, waardoor jij ervan weerhouden wordt positieve veranderingen in je leefstijl vast te zetten.

Je gezondheid & welzijn als hoogste prioriteit

Het drukke leven gaat een tol eisen. Ook hoor je jezelf vaker zeggen dat je energie laag is, kortom je snakt naar wat rust en ruimte voor jezelf. Langzaam maar zeker realiseer je je ook, dat je eigenlijk op deze manier niet door kunt gaan. Anders raakt je batterij helemaal op. Tot slot is het de hoogste tijd om jezelf ‘n tijdje de hoogste prioriteit te geven. 

Kies voor de EMB test in Den Haag

1 op 1 coaching als oplossing

In balans zijn en je energiek voelen begint bij een een stevige basis:

Het is van groot belang dat je je lichaam optimaal geeft wat het nodig heeft, zoals de juiste voeding, beweging en ontspanning. Je leefstijl verbeteren is echter bijna onmogelijk is als je geen aandacht besteed aan je mind. 

Tijdens dit intensieve programma gaan we aan de slag om je leefstijl een flinke boost te geven, zodat jouw lichaam & geest krijgen wat het nodig heeft om je weer energiek & vitaal te voelen. 

Van belang is een uitgebreide leefstijlcheck te doen, waaronder de EMB Bloedtest Zodoende weet wat je startpunt is en krijg je haarscherp zicht op welke stappen je mag zetten om je diepste verlangens waar te maken. 

Je gaat van futloos met "vage" klachten naar de meest krachtige & energieke versie van jezelf

Wat kan je verwachten van
1 op 1 coaching Stevige Basis?

Brenda van Wegen EMB Bloedtest therapeut

Geïnteresseerd in een langer programma? 

Klik HIER voor de Ultieme Transformatie van  6 maanden

Stevige Basis

6 weken 1 op 1 coaching
  • Intakegesprek
  • EMB Bloedtest
  • 1 detox weekmenu
  • 1 uitgebreid consult
  • Persoonlijk voedingsadvies
  • 2 coach calls
  • 1 uitgebreide werksessie
Populair

1 op 1 coaching - Over Mij

Ik weet als geen ander hoe het voelt om als ambitieuze vrouw uitgeblust te zijn en jezelf kwijt te raken. Diep van binnen wist ik dat het anders kon, dus ging ik op onderzoek uit. Na vele opleidingen en trainingen weet ik nu wat er nodig is om je als 40+ vrouw weer helemaal top te voelen. Sterker nog, ik bruis van energie, heb een succesvolle praktijk en geniet volop van het leven.

 

1 op 1 coaching: interesse?

Vraag dan een gratis (online) intakegesprek aan, zodat we samen kunnen kijken of we jouw verlangens waar kunnen maken. 

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Speciaal voor jou?

Al bijna 9 jaar bied ik 1 op 1 coaching aan voor 40+ vrouwen, die vermoeid zijn en niet meer lekker in hun vel zitten. 

Er zijn verschillende redenen te benoemen als oorzaak. Zijn het je hormonen? Loop je tegen bepaalde gezondheidsklachten aan? Neem je teveel hooi op je vork, waardoor je jezelf uit het oog bent verloren?

Samen gaan we weer helderheid brengen in je leven, zodat je stap voor stap kunt groeien naar de vrouw, die je zo dolgraag wilt zijn. 

Soms kost het vrouwen nog wat moeite om in zichzelf te investeren. Vraag je in dat geval eens af: wat kost het je nu dagelijks aan energie en frustratie, omdat je uit balans bent geraakt? 

Zonde, toch?  Stel je toch eens voor wat je allemaal kan doen en voor je omgeving kunt zijn als je weer helemaal in je kracht zou staan?

Brenda van Wegen 1 op 1 coaching
Brenda van Wegen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders