Bedrijfstrainingen op maat

 

Voor veel organisaties is het welzijn van hun medewerkers inmiddels een hoge prioriteit geworden. Men neemt het niet alleen op als een vage doelstelling in hun jaarplan, maar willen zich daar – onder het motto van goed werkgeverschap – flink voor inspannen.

Vaak ligt er een Vitaliteitsprogramma, waarin exact omschreven is wat en hoe men e.e.a. wil realiseren. 

In dit kader heb ik de afgelopen jaren regelmatig voor bedrijven Masterclasses en Workshops mogen verzorgen over verschillende onderwerpen:

Bedrijfstrainingen op maat

Ruim 25 jaar ervaring als HR Manager

Als geen ander ken ik de uitdagingen van een bedrijf om ziekteverzuim te reduceren en betrokkenheid & empowerment te stimuleren. Voordat ik mijn eigen coachpraktijk oprichtte heb ik jarenlang als HR Manager (MBA) binnen organisaties als de ANWB, de Consumentenbond en De Brauw Blackstone Westbroek gewerkt en gestuurd op productievere werknemers, die zich meer in balans voelen en goed in hun vel zitten. 

Met resultaten als hogere productiviteit, daling ziekteverzuim, hogere productiviteit en invulling strategisch personeelsbeleid. 

Speciaal voor de 40+ vrouw...

Onder 40+ vrouwen komt steeds meer uitval voor door hormonale klachten zoals deze gepaard gaan met de overgang. Ook neemt de stressbestendigheid iets af, naarmate we wat ouder worden.

Ambitieuze vrouwen zijn geen klagers en werken door totdat ze niet meer verder kunnen. Ze staan niet zo stil bij wat er met hun lichaam gebeurt met alle gevolgen van dien.. Ik help hen met de volgende trainingen: 

Alle informatie op een rijtje? Download HIER de handige infographic

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Na invullen van het formulier neem ik contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Over mij

Ik weet als geen ander hoe het voelt om uitgeblust te zijn en jezelf kwijt te raken. Diep van binnen wist ik dat het anders kon, dus ging ik op onderzoek uit. Na vele opleidingen en trainingen weet ik nu wat er nodig is om je als 40+ vrouw weer helemaal top te voelen. Sterker nog, ik bruis van energie en geniet volop van het leven?

Met mijn ervaring en achtergrond geef ik regelmatig trainingen voor verschillende bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen. 

Brenda van Wegen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders