Bedrijfstrainingen op maat - Brenda van Wegen

Bedrijfstrainingen
op maat

Hogere medewerkerstevredenheid & minder ziekteverzuim

Bedrijfstrainingen op maat die ertoe doen

Voor veel organisaties is het welzijn van hun medewerkers inmiddels een hoge prioriteit geworden. Men neemt het niet alleen op als een vage doelstelling in hun jaarplan, maar willen zich daar flink voor inspannen in de vorm van bedrijfstrainingen op maat. 

Onder het motto van goed werkgeverschap heeft men een Vitaliteitsprogramma, waarin exact omschreven is wat en hoe men e.e.a. wil realiseren. 

In dit kader heb ik de afgelopen jaren regelmatig voor bedrijven Masterclasses en Workshops mogen verzorgen over verschillende onderwerpen:

Bedrijfstrainingen op maat

Bedrijfstrainingen op maat met 25 jaar ervaring als HR Manager

Als geen ander ken ik de uitdagingen van een bedrijf om ziekteverzuim te reduceren en betrokkenheid & empowerment te stimuleren. Voordat ik mijn eigen coachpraktijk oprichtte heb ik jarenlang als HR Manager (MBA) binnen organisaties als de ANWB, de Consumentenbond en De Brauw Blackstone Westbroek gewerkt. Ik heb mij ingespannen met als doel  productievere werknemers, die zich meer in balans voelen en goed in hun vel zitten. 

Dat heeft mij ook de toegevoegde waarde laten zien van professionele bedrijfstrainingen op maat, waarmee resultaten kunnen worden geboekt als hogere productiviteit & medewerkerstevredenheid, daling ziekteverzuim en invulling strategisch personeelsbeleid. 

Review Een Maatje Minder

Jeroen Meijerink van Een Maatje Minder

Bedrijfstrainingen op maat speciaal voor de 40+ vrouw

Onder 40+ vrouwen komt steeds meer uitval voor door hormonale klachten zoals deze gepaard gaan met de overgang. Ook neemt de stressbestendigheid iets af, naarmate we wat ouder worden.

Ambitieuze vrouwen zijn geen klagers en werken door totdat ze niet meer verder kunnen. Ze staan niet zo stil bij wat er met hun lichaam gebeurt met alle gevolgen van dien.. Ik help hen met de volgende trainingen: 

Alle informatie op een rijtje? Download HIER de handige infographic

Meer weten over de trainingsmogelijkheden binnen jouw bedrijf?

Na invullen van het formulier neem ik contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Over mij

Als Orthomoleculair Hormoonspecialist heb ik al bijna 10 jaar een succesvolle praktijk. Ik begeleid met name vrouwen met leefstijl & mindset coaching, zodat zij zich weer helemaal top voelen. 

Met mijn ervaring en achtergrond geef ik regelmatig trainingen en masterclasses voor verschillende bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen. 

Brenda van Wegen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders