Hormoontest - Brenda van Wegen

Doe de gratis Hormoontest

Ontdek wat je kunt doen om je hormonale
klachten te verminderen

Wat is de Hormoontest?

De gratis Hormoontest is een waardevol meetinstrument waarmee je op basis van symptomen kunt achterhalen welke hormonen er bij jou mogelijk uit balans zijn. 

De uitkomst geeft je een perfect startpunt om heel gericht te werken aan je leefstijl, zodat je klachten afnemen en jij weer heerlijk in je vel komt te zitten. 

Wie weet krijg je nu eindelijk antwoord op je vraag welk hormoon jou ervan weerhoudt om heerlijk in je vel te zitten en te bruisen van energie. 


Hoe kan ik mijn hormonen laten testen?

Als hormonen uit balans raken, dan krijg je last van bepaalde klachten. Neem bijvoorbeeld toename in gewicht, slecht slapen, een gejaagd gevoel hebben, spier & gewrichtspijn of om de paar uur iets moeten eten. 

Het zijn allemaal symptomen dat de hormonen niet lekker in balans zijn. Een veelgebruikte manier om je hormonen te laten testen is dat je een lijst invult, waarop de verschillende symptomen staan vermeld. De gratis hormoontest is dusdanig opgebouwd, dat je met één oogopslag kunt zien welke hormonen er waarschijnlijk bij jou uit balans zijn. 

Als je meer wilt weten over je gesteldheid naast je hormonen, dan is de EMB Bloedtest een hele goede optie voor je. 

Met de hormoontest leer je welke hormonen bij jou uit balans zijn

De Hormoontest is al meer dan 5.000 keer gedownload

Hormonen regelen veel processen in je lichaam

Soms staan we er niet bij stil wat hormonen allemaal doen. Het wordt niet voor niks ook wel ons interne e-mail systeem genoemd. 

Hormonen zijn betrokken bij heel veel functies in ons lichaam, zoals bijvoorbeeld de stofwisseling, de groei en de waterhuishouding. Maar ook de seksuele functies, de energiehuishouding, je emoties/humeur en de vetopslag/ verbranding.

Hoe fijn is het dat je met de gratis Hormoontest kunt achterhalen hoe het globaal gesteld is met belangrijke hormonen. Het zijn insuline, cortisol, schildklierhormoon en de geslachtshormonen. 

 

Wat is het resultaat?

Pak je kans en vraag de gratis Hormoontest aan

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Over Brenda van Wegen Orthomoleculair Hormoonspecialist

Ik  weet nog heel goed hoe het is om als 50+ vrouw en hardwerkende ondernemer jezelf langzaam uit het oog te verliezen. Op een of andere manier nemen je klachten langzaam toe en ben je op een gegeven moment echt niet meer blij met jezelf. 

Die tijd zit nog steeds vers in mij geheugen en maakt dat ik zo goed begrijp waarmee jij worstelt. 

Uiteindelijk heb ik de code gekraakt en is het inmiddels al jaren mij passie om vrouwen zoals jij, te helpen naar de allerbeste versie van jezelf. Als o.a. Trainer Hormoonfactor ben je bij mij absoluut op het juiste adres. 

Als eerste is het van belang te weten wat er met je aan de hand is waardoor jij niet lekker in je vel zit. De gratis Hormoontest is dan een hele mooie stap. 

Veel vrouwen kiezen ervoor om daarna met mij door te gaan in de vorm van de EMB Bloedtest of een 1 op 1 coachingstraject 

 
 
Brenda van Wegen J036
Brenda van Wegen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders