Online mini cursussen

Ontdek in je eigen tijd & tempo een nieuwe aanpak

Ideaal voor als je je kennis wenst te vergroten in wat je nodig hebt om je weer heerlijk in je vel te voelen en te bruisen van energie. 

 

In deze mini-cursus ontdek je welke hormonen er mogelijk bij jou uit balans zijn. Ook krijg je helder zich op wat je graag wilt veranderen en welke stappen daarvoor nodig zijn. De drie stappen maken duidelijk hoe je je hormonen weer in balans kunt krijgen, zodat je je weer energiek & vitaal kunt voelen.

Je krijgt in de online omgeving toegang tot:

ruim 30 minuten video, 3 werkbladen, 5 dagmenu’s en een leefstijlplanner.

 

In deze mini-cursus leer je waarom je verbranding op de spaarvlam staat en welke wat je vrij eenvoudig kunt doen om de verbranding te verhogen. Je weet wat er nodig is om je vetverbanding te stimuleren. Ook krijg je antwoord op de prangende vraag welke voeding goed voor je is en wat je beter kunt laten staan, om terug te kunnen keren naar je gezonde gewicht. 

Je krijgt in de online omgeving toegang tot:

ruim 20 minuten video, 4 werkbladen, 1 weekmenu en een leefstijlplanner. 

 

Wat deelnemers zeggen over de online mini-cursussen

Wat heb je veel waarde gestopt in deze mini-cursus, Brenda! Dank je wel voor alle uitleg. Alles is mij nu een stuk duidelijker geworden, dank!
Chantal
Hoofddorp
Ik heb je mini-cursus gedaan over je verbranding verhogen. Wat veel inzichten heb ik gekregen! Ik weet nu veel beter wat mijn volgende stap is.
Monique
Boxmeer
De mini-cursus over hormonen legt duidelijk uit waarom ze uit balans raken en wat je eraan kunt doen. Dank je wel Brenda! Heel leerzaam.
Dionne
Tilburg

Over mij

Ik weet als geen ander hoe het voelt om uitgeblust te zijn en jezelf kwijt te raken. Diep van binnen wist ik dat het anders kon, dus ging ik op onderzoek uit. Na vele opleidingen en trainingen weet ik nu wat er nodig is om je als 40+ vrouw weer helemaal top te voelen. Sterker nog, ik bruis van energie en geniet volop van het leven?

Met mijn ervaring en achtergrond begeleid ik vrouwen in topbanen, ZZP’ers en ondernemers op hun persoonlijke reis naar meer energie, vitaliteit, zelfliefde en zingeving. 

Doe de EMB Bloedtest om meer inzicht te krijgen in je gezondheid

Veelgestelde vragen

Na aanschaf van de mini-cursus krijg je via de mail een bevestiging toegestuurd. Daarin vind je een link waarmee je je kunt registeren voor de online omgeving. Na aanmelding heb je toegang tot je mini-cursus. 

Ja, zodra je je hebt geregistreerd heb je toegang tot je mini-cursus.

Zo lang als de mini-cursus bestaat. Er is geen vooraf vastgestelde tijdslimiet.

Brenda van Wegen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches