Online programma - Brenda van Wegen

Voel je TOP Online programma

9 weken online programma om van je overgangsklachten af te komen

Omstreeks je 40ste kom je langzaam in een nieuwe levensfase terecht die best heftig kan zijn. Je merkt steeds meer dat je lichaam verandert en je krijgt last van bepaalde klachten, waarvan je helemaal niet wist dat ze bij de overgang kunnen horen. 

Wat al die tijd zo belangrijk voor je is geweest, zoals sociaal actief zijn, je loopbaan, je gezin, alles komt in een ander perspectief te staan. Je vraagt je af “waar ben IK eigenlijk gebleven?”  Wat altijd voor je heeft gewerkt, is nu niet meer de oplossing. Het moet anders. 

Vanaf je 40e verandert er hormonaal veel in je lichaam

Herkenbaar?

Wat vroeger voor je werkte, dat is nu niet meer genoeg...

Je hebt iets anders nodig

De afgelopen jaren is het je wel eens gelukt je leefstijl voor een tijdje te veranderen, maar toch ben je nu weer terug bij af. 

De juiste voeding

Beweging

Ontspanning

Positieve mindset

Het programma waar je de rest van je leven profijt van hebt

Wat houdt het programma in?

Module 1

Klaar voor de start

Je bepaalt je vertrekpunt en treft alle voorbereidingen. Je eerste stapjes naar je nieuwe leefstijl zijn een feit.

Module 2

De juiste voeding, deel 1

Je leert de basis van een gezond voedingspatroon en vertaalt je kennis naar de drie hoofdmaaltijden. 

Module 3

De juiste voeding, deel 2

Wat is de valkuil van suiker en hoe is het om ‘n tijdje suikervrij te zijn? Hoe zet je je nieuwe eetpatroon vast?

Module 4

Inzicht in hormonen

Hoe is het gesteld met je eigen hormoonhuishouding (tests) en hoe breng je ze weer in balans?

Module 5

Je ideale gewicht

Wat maakt het zo lastig om op gewicht te blijven en wat kun je precies doen om buikvet tegen te gaan

Module 6

De kracht van ontspanning

Hoe krijg je weer een kwalitatief goede nachtrust & welke soort beweging heb je nu keihard nodig?

Module 7

Positieve mindset

Je leert de stappen te nemen naar een positieve mindset en ervaart wat je daarvoor krijgt.

Module 8

Jouw nieuwe focus

Zo vergroot je het geluk in je leven en weet je wat je op de korte en langere termijn wilt realiseren. 

Module 9

De nieuwe JIJ

Alles komt bij elkaar en daarmee is de nieuwe JIJ een feit. Een gezonde leefstijl die bij je past en je voelt je helemaal TOP!

Hoe zou het voor je zijn als je..

Hier doe ik het voor

Dit zeggen vrouwen die jou voorgingen

5/5

Voel je TOP Online

BASIS
367
  • 9 weken, 9 modules, 18 lessen
  • Video's, werkboeken, tests en schema's
  • 9 weekmenu's, ruim 180 recepten
  • 3 live Q&A sessies
  • besloten Facebook groep

Voel je TOP Online

VIP met persoonlijke begeleiding
637
  • Alles uit het BASIS Pakket
  • + Persoonlijke hormonale analyse
  • + 3 persoonlijke coach sessies live of online
  • + Persoonlijke vragen stellen via e-mail
Populair

Na het Voel Je Top Online Programma

Wat is jouw resultaat?

Heb je veel beter zicht op wat er hormonaal met je aan de hand is en wat je kunt doen om van je klachten af te komen. Je hebt ervaren wat de juiste voeding met je lichaam doet en ervaart veel meer energie. De kans is groot dat je een aantal overtollige kilo’s bent kwijtgeraakt en dat je veel beter slaapt. 

Veel vrouwen die jou zijn voorgegaan voelen zich veel beter en hebben meer plezier in het leven. Ze weten veel scherper wat ze willen en geven zichzelf de juiste prioriteit. Daardoor is het veel gemakkelijker geworden voor hen om hun gezonde leefstijl vast te houden en zelf verder uit te bouwen. 

Voel Je Top Online Programma

Veelgestelde vragen

Dit online programma is geschikt voor vrouwen die af willen van hun hormonale klachten, hun gezonde gewicht weer willen bereiken, meer energie willen, gewoon weer vrij willen zijn om te leven zoals ze willen leven. Het is met name gericht op het verminderen overgangsklachten en andere klachten die je ervaart na je 40e. 

Het is een online programma. Dat vraagt om discipline om het zelf op te pakken en het te gaan doen. Dat is niet voor iedereen weggelegd, vandaar dat er ook de VIP variant is met 1 op 1 coaching. Als je (nog) niet bereid bent om je leefstijl te veranderen is het geen goed idee om voor dit programma te kiezen. 

Ook dan is dit programma heel geschikt, omdat het je stap voor stap meeneemt naar een gezonde leefstijl. Je besteed aandacht aan de juiste voeding, bewegen, ontspannen en een positieve mindset. Daar heb je altijd profijt van.  

Het kiezen van het juiste moment is altijd lastig, want eigenlijk bestaat die niet. We hebben altijd wel een verjaardag, een feestje, een jubileum op het werk of een weekendje weg in onze agenda staan. Soms kan het zelfs een smoes zijn om maar niet te hoeven beginnen.. Het allerbeste moment is NU en ga de uitdagen op je pad vooral aan. We kunnen er met het plannen van de coach-sessies zeker rekening mee houden.

Direct. Zodra je het programma geboekt ontvang je via de mail een bevestiging en kun je je eigen inloggegevens aanmaken. Je kunt dan meteen beginnen met het programma.  

Het komt vrij vaak voor dat gezinsleden even moeten wennen als er  anders gekookt wordt, maar de recepten uit de weekmenu’s zijn vrij gemakkelijk te bereiden en heel gangbaar. Ze zijn suikervrij, lactosevrij en glutenvrij en toch ga je heerlijk eten!

Dat komt door mijn jarenlange ervaring als succesvolle Hormoonspecialist. Ik kan je vertellen WAT je moet eten om van je klachten af te komen. Dat is stap één. Net zo belangrijk is HOE je het vervolgens in je leven implementeert, zodat je niet na een paar weken al terugvalt in je oude patroon. Daar hebben we je mindset voor nodig. Dit programma heeft beide kanten en is juist daarom zo succesvol. 

Nee, dat niet. Sommige werkgevers hebben een budget waarop je een beroep kunt doen. Zie jouw investering als de ultieme motivator om er helemaal voor te gaan en door te zetten op de momenten dat het wat lastiger wordt.  Zo ervaar ik het in ieder geval in de praktijk.

Heb je nog een andere vraag?

Stel gerust je vraag en ik kom er binnen twee werkdagen bij je op terug

Brenda van Wegen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders