Zomer Detox

4 weken lang onder intensieve begeleiding stap voor stap je lichaam reinigen

Ben jij er ook zo aan toe om je lichaam eens flink schoon te maken en de fysieke & geestelijke voordelen daarvan te ondervinden? 

Dan is de Zomer Detox helemaal voor jou! Je kunt de detox om verschillende redenen inzetten. Denk aan het kwijtraken van 4 tot 6 overtollige kilo’s, je energielevel verhogen of je gewoon in algemene zin je lichaam reinigen en je een stuk fitter te voelen. 

Het grote voordeel is dat je je lichaam gedurende een periode van 4 weken ontziet van belastende voeding en daarmee zet je de regeneratieprocessen in je lichaam weer aan. Je spijsverteringsorganen als je lever, nieren , alvleesklier en darmen worden veel minder belast, waardoor ze kunnen herstellen.  Ook je immuunsysteem krijgt een boost. 

Na vier weken ben je volledig opgeschoond en dat voel je!

 

Herkenbaar?

Je bent toe aan de zomer detox

Vasten

Gezondheid

Balans

Positieve mindset

Dit is het moment om ervoor te gaan!

Dit houdt de zomer detox in

Elke week heeft een eigen werkblad en weekmenu

Met de Zomer Detox zuiver je in 4 weken je lichaam en geest op een verantwoorde en daadkrachtige manier

Met de juiste voeding kun je hormonale klachten verminderen

Hoe zou het voor je zijn als je..

Let op! Er zijn geen 10 maar nog 2 plekken beschikbaar

Zomer Detox

Juli t/m september 2021
397
 • Duur 4 weken
 • 1 (online) startsessie met leefstijl check
 • Elke week een speciaal werkboek met instructies & recepten
 • In week 2 en 3 een coach call
 • Afsluitende (online) coach sessie in week 4
 • Vragen stellen via e-mail of Whatsapp

Zomer Detox met EMBloedtest

Juli t/m september 2021
557
 • Duur 4 weken
 • 1 (online) startsessie met leefstijl check
 • Elke week een speciaal werkboek met instructies & recepten
 • In week 2 en 3 een coach call
 • Afsluitende (online) coach sessie in week 4
 • Vragen stellen via e-mail of Whatsapp
 • EM Bloedtest met €37 korting (info hieronder)
populair

Veelgestelde vragen

Zomer detox

De Zomer Detox is geschikt voor vrouwen die een flinke stap willen zetten naar hun gezonde gewicht, meer energie willen, een betere huid en darmwerking. Een paar keer per jaar detoxen is heel goed voor onze gezondheid. 

Detoxen is niet geschikt als je last hebt van een burn-out, een eetstoornis of als je recentelijk een flinke operatie hebt ondergaan. Ook in het geval van ernstige ziekten als kanker of acute infecties (bijv. longonsteking) of bij gebruik van zware medicatie. Tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Het kiezen van het juiste moment is altijd lastig, want eigenlijk bestaat die niet. We hebben altijd wel wat in onze agenda staan. Soms kan het zelfs een smoes zijn om maar niet te hoeven beginnen.. Het allerbeste moment is NU en ga de uitdagen op je pad vooral aan. Het startmoment kunnen we samen afstemmen. Afronding van de detox moet wel in september 2021 plaatsvinden. 

Zodra je het programma geboekt heb neem ik contact met je op.  We maken alvast de afspraak voor de startsessie. Meestal gebeurt dit binnen één tot twee weken of na afstemming. 

Jouw begeleiding is voor mij vrij intensief, vandaar dat ik maar plek heb voor 10 deelnemers aan dit programma. Wacht dus niet te lang met boeken!

De Zomer Detox maakt onderdeel uit van het Boost je Gezondheid Jaarplan

Ervaringen van deelnemers

"Mijn wens was vooral goed bezig zijn voor mijn gezondheid en mijn eetpatroon verbeteren. Echt bijzonder vind ik dat ik me halverwege de Detox al zoveel beter voelde. Ik ga dit vaker doen!"

Mireille uit Zandvoort

Ik wilde al 'n tijdje wat overtollige kilo's kwijt, maar dat lukte niet. Mijn darmen werkten niet mee. Tijdens de Detox ben ik al 3 kilo afgevallen en mijn darmwerking is verbeterd. Met mijn nieuwe eetpatroon verwacht ik nog veel meer te bereiken.

Irene uit Hoofddorp

De continue trek in suiker begon me echt dwars te zitten. Toen ik las over de Detox wist ik meteen, dat wil ik! Nu is mijn trek in zoetigheid helemaal weg en ik voel mij super fit! Heel blij mee.

Mariëlle uit Voorbug

Heb je nog een andere vraag?

Stel gerust je vraag en ik kom er binnen twee werkdagen bij je op terug

Brenda van Wegen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches