Welkom!


Van "moeten" en "niet mogen" naar moeiteloos

Je hebt al van alles geprobeerd om van je klachten af te komen. Maar het lijkt erop dat het je maar niet wil lukken. Gefrustreerd stel je vast dat je vastzit in een vicieuze cirkel waar je niet uitkomt, terwijl je klachten alleen maar toenemen. Je bent er zo klaar mee en vraag jezelf “waarom lukt het mij niet?” 

Je hebt de juiste weg nog niet gevonden

Het lukt veel vrouwen niet om een sprankelend leven te hebben, omdat het volgens hen een weg betekent met honger, afzien, anders zijn dan anderen, iets wat ze toch niet kunnen volhouden. Ze laten zich tegenhouden door hun angsten, patronen en overtuigingen en geven zich uiteindelijk over aan hun lot. Teleurgesteld zien ze toe hoe ze zichzelf kwijtraken en niet het beste uit zichzelf halen.  

"Kies voor bewustzijn, zelfliefde en eigenwaarde als fundament voor
je energieke en vitale lichaam"

Wat deelnemers zeggen over mijn begeleiding

Brenda is de enige coach, die mij vanaf het eerst begin begreep. Ze is heel empatisch en doortastend. Ik had mij geen betere coach kunnen wensen en ben nu helemaal af van mijn klachten. Dank je wel!
Paulien
Amsterdam
Het lukte maar niet om af te vallen, ik werd er erg onzeker van. Niet handig als je een eigen bedrijf hebt en zichtbaar wilt zijn. Met Brenda heb ik mijn leefstijl veranderd en zie daar, de kilo's gingen eraf. Ik ben zo blij!
Elsemieke
Schoonhoven
Wat 'n bijzondere reis was dit. Niet alleen heb ik nu veel meer energie, maar ook mijn overgangsklachten zijn weg. Ik ben veel zekerder geworden en weet weer dat ik het volop waard ben om goed voor mijzelf te zorgen.
Brechtje
Haarlem

Zelfvertrouwen als krachtbron

We denken vaak dat je vanuit wilskracht je leven moeten veranderen, “je moet dit en je mag dat niet meer”. Terwijl het toch zo langzamerhand duidelijk moet zijn dat dit niet werkt.  

Je gaat een gevecht aan met je ego en dat kan je niet winnen. Na enkele weken volgt onherroepelijk het moment dat je terugvalt in je oude patronen. Weer blijf je teleurgesteld achter.

Vandaar dat ik het anders aanpak. In plaats van wilskracht, maak ik gebruik van zelfvertrouwen en zelfliefde als krachtbron. Een gebrek aan zelfliefde maakt dat we onszelf niet serieus genoeg nemen. Dat alles om ons heen belangrijker is en dat je je kleiner maakt dan je eigenlijk bent. Ter compensatie gaan we overeten of te hard werken, alleen het gat dat je voelt wordt niet gevuld. Je voelt dat je zelfvertrouwen afneemt, je merkt dat je vastzit en je weet niet hoe je eruit kunt komen.

Als je zelfvertrouwen groeit, dan straal je dat ook uit. Je positieve energie is aanstekelijk voor je klanten, je collega’s, je familie, je vrienden. Het wordt een stuk gemakkelijker voor je om goed voor jezelf te zorgen, zonder strenge regels of restricties. 

Ik begrijp nu eindelijk waarom het mij niet lukte om van mijn klachten af te komen. Ik dacht dat ik goed bezig was, maar diep van binnen geloofde ik niet in mijzelf. In het traject heb ik heel wat losgelaten en nu ben ik weer helemaal mijzelf.
Annette
Den Haag
Heel blij met de resultaten van de coaching. Met de bloedtest eerst gekeken wat er mis was en toen flinke stappen gezet. Ik ben nu zo gemotiveerd om door te gaan, omdat ik nu weet hoe het ook anders kan. Dank je wel, Brenda
Mireille
Delft
Ik was futloos en bijna depressief toen ik bij Brenda kwam. Jeetje, wat een weg hebben wij afgelegd als ik nu zo terugkijk. Ik zit er nu veel positiever in en heb mijzelf op 1 gezet. Ik had nooit gedacht dat ik dat kon! Ik krijg er zoveel voor terug. Heel blij mee.
Marleen
Den Haag

Over mij

Ik weet als geen ander hoe het voelt om uitgeblust te zijn en jezelf kwijt te raken. Diep van binnen wist ik dat het anders kon, dus ging ik op onderzoek uit. Na vele opleidingen en trainingen weet ik wat er nodig is om je als 40+ vrouw weer helemaal top te voelen. Sterker nog, ik bruis van energie en geniet volop van het leven?

Met mijn ervaring en achtergrond begeleid ik vrouwen in topbanen, ZZP’ers en ondernemers op hun persoonlijke reis naar meer energie, vitaliteit, zelflvertrouwen en zingeving. 

Doe de EMB Bloedtest om meer inzicht te krijgen in je gezondheid
Brenda van Wegen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders