Podcast - Brenda van Wegen

Podcast

In mijn podcast vertel ik over veelvoorkomende klachten en situaties. Ook interview ik regelmatig interessante vrouwen over hun kennis en hun persoonlijke ervaringen. Puur om je te inspireren en dat vlammetje bij je aan te steken.

Zie hieronder of beluister de podcasts door op de knop te drukken van je favoriete platform

#11 Hoe je meer richting geeft aan je leven en je dromen waarmaakt

Zijn we niet allemaal op zoek naar tools die ons helpen richting te geven aan ons leven, zodat we onze verlangens kunnen waarmaken?

Waar het volgens mij om gaat is dat je jezelf op een constructieve manier leiding gaat geven, zodat je niet als een zeilbootje op de oceaan drijft en wordt meegesleurd in alle windrichtingen.

Hoe zorg je ervoor dat je op koers blijft met helder zicht houdt op je doelstellingen? Daar gaan we het in deze podcast over hebben.

#10 Intermitterend vasten voor 40+ vrouwen. Een goed idee of juist niet?

Je komt het steeds vaker tegen als optie om je veel fitter te voelen en overtollig gewicht te verliezen: intermitterend vasten. Wat is het nou precies en wat zijn de gezondheidsvoordelen? En is het echt geschikt voor iedereen of mag je als 40+ nog wel even oppassen, voordat je je eetpatroon drastisch aanpast? In deze podcast krijg je de antwoorden en vertel ik je ook hoe je het ‘t beste kunt oppakken, voor het geval dat je er voor wilt gaan.

#9 Schaamteloos jezelf zijn als remedie voor een gelukkig leven en een succesvolle business

Hoe is het om op zoek te gaan naar de authentieke jij, die diep van binnen ergens in je verstopt zit? Waar loop je zoal tegenaan als je je masker laat vallen en je omgeving de ware jij laat zien? De afgelopen maanden heb ik de reis gemaakt naar schaamteloos mijzelf zijn en in deze podcast wat het met mij gedaan heeft. Ook vertelt ik je hoe jij stappen hierin kunt zetten en wat het voor je kan betekenen. 

#8 Hoe je weer gaat bruisen van energie

Oververmoeid zijn, laag in je energie zitten, je leeggezogen voelen. Vrouwen vertellen mij bijna dagelijks dat ze zich herkennen in een bepaalde vorm van energiegebrek. Wat is er nodig om het om te draaien? Dat je weer bruist van energie en de hele wereld aankunt? In deze podcast leer je dat het antwoord bestaat uit verschillende invalshoeken, die we stuk voor stuk gaan bekijken. Ontdek met deze podcast wat jij nodig hebt om weer te bruisen van energie.

Brenda van Wegen Podcast

#7 Waarom het nog niet stroom in je leven / business

Hoe komt het dat alles je zoveel energie kost? Dat het lijkt dat niks vanzelf gaat in het leven en dat je er zoveel moeite voor moet doen? In deze podcast vertel ik over de drie factoren die zo belangrijk zijn om het in je leven te laten stromen en dat je je er energiek & vitaal bij voelt. Zeker voor vrouwen met een eigen praktijk/onderneming is dit een MUST om naar te luisteren.

Brenda van Wegen Podcast

Interview Yvonne Soons – coach

Yvonne is enkele jaren geleden van start gegaan als coach voor mensen die na hun scheiding weer gelukkig willen worden. Ze vertelt openhartig over haar weg van het bankwezen naar het zelfstandig ondernemerschap. Heel interessant ook wat de overgang met je relatie kan doen: als je hormonen je fysiek en geestelijk beïnvloeden en je partner er steeds minder van begrijpt. Natuurlijk vertelt ze ook over hoe zij goed voor zichzelf zorgt, naast een drukke business.  

Interview Esther Musch – stresscoach

Esther is zo’n vijf jaar geleden haar eigen praktijk begonnen als stresscoach. Hoe was dat voor haar om zo in het diepe te springen en wat heeft ze sindsdien over haarzelf geleerd? Bewaakt ze haar eigen grenzen? En wat doet ze precies om zo fit te zijn en te sprankelen van energie? Hoe heeft zij de overgang beleefd? Ze vertelt er openhartig over en heeft waardevolle tips voor je in petto. 

#6 Help! Ik zit in de overgang! En nu?

Toen bij mij het kwartje viel dat mijn klachten te maken hadden met de overgang, ging er eerst een lichte stroom van paniek door mij heen. Het gevoel van je afgeschreven voelen, er niet meer bij horen, dat de aftakeling nu definitief begonnen was.. Gelukkig is het mij gelukt om van de overgang de ultieme brug te maken naar mijn 2e levensfase en voel ik mij energieker dan ooit tevoren. Luister naar deze podcast – met bodyscan – als je wilt weten welke stappen veel van mijn cliënten en ikzelf daarvoor gezet hebben. 

#5 Hoe je met bewustwording je energie & welzijn kunt verhogen.

Hoe gaat het je wel lukken om weer te bruisen van energie en lekker in je vel te zitten? Hoe kan je weer super trots en gelukkig zijn met jezelf? Ik leg je graag uit welke rol bewustwording van lichaam en geest hierbij speelt en dat restricties & strenge regels niet werken. Het gaat erom dat je je gedachtes leert te veranderen en gaat richten op het ultieme doel: vervulling en gelukkiger zijn. 

#4 Welke “angst” zit er achter jouw trek in voeding?

Als we inzoomen op de mentale kant van ons eetgedrag, komen er waardevolle puzzelstukjes naar boven. Het helpt je verder op je reis naar de beste versie van jezelf. Ik spreek open over mijn eigen angst en ik neem je mee door het verhaal van een van mijn cliënten, die mega stappen kon zetten vanaf het moment dat ze haar angst onder ogen kon zien. 

#3 Het geheim van je verbranding verhogen

Hoe komt het dat de ene persoon bijna alles lijkt te kunnen eten zonder aan te komen in gewicht, terwijl iemand anders van één avondje uiteten al denkt zwaarder te worden? Dat heeft met de snelheid van je verbranding te maken. Leer over de factoren die hierbij een rol spelen en maak gebruik van de adviezen die ik je geef om je verbranding te verhogen. 

 

#2 Hoe je tijdens de overgang overtollige kilo’s kunt kwijtraken

Soms lijkt het wel alsof je aankomt van lucht! Hoe kan dat toch en wat kun je doen om na je 40e op een gezonde en blijvende manier af te vallen? Luister deze podcast voor uitleg en vier essentiële stappen waarmee je je doel gaat bereiken.

 

#1 Wat te doen bij een verlaagd libido?

Klopt het dat met de jaren je libido verdwijnt als sneeuw voor de zon of kunnen er hormonale-, mentale of relationele problemen een rol spelen? Ik vertel je over de oorzaken en geef je tips wat je kunt doen om je libido te verhogen.  

Meer energie en weer heerlijk in je vel?

Al bijna 10 jaar heb ik een succesvolle praktijk, waarin ik  als leefstijl & mindset coach 40+ vrouwen begeleid. Ze verlangen ernaar om weer rust in hun hoofd te krijgen en te bruisen van energie. 

Ook help ik hen hun leefstijl af te stemmen op de veranderende behoeftes van hun lichaam. 

Hierdoor komen hormonen weer in balans en voel je je een stuk prettiger. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak met mij voor een gratis (online) intakegesprek. 

EMB bloedtest kosten
Brenda van Wegen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders