Masterclass In vijf stappen naar de Nieuwe JIJ - Brenda van Wegen

Masterclass
In 5 stappen naar de Nieuwe Jij

Voor meer energie, zelfvertrouwen en weer heerlijk in je vel

Deze Masterclass is een "must see" voor 40+ vrouwen die willen groeien naar de beste versie van henzelf

2 0
zoveel kijkers zijn je voorgegaan

“Heel verhelderend en inspirerend” Irene

“Nooit gedacht dat je het breder moet aanpakken” Paulien

“Eindelijk weet ik waar ik moet beginnen, veel zin in!” Chantal

Weer heerlijk in je vel zitten?

Kies voor mijn bewezen methode

Je hebt al van alles geprobeerd en op zich weet je best wel wat gezond is en wat niet. Maar hoe zorg je er nou voor dat jij blijvende resultaten gaat boeken, zodat je kunt groeien naar de beste versie van jezelf?

Masterclass voor meer vertrouwen en de Nieuwe JIJ

Je bent je er allang van doordrongen dat er iets moet gebeuren. Uiteindelijk ga je zien dat je echt niet lekker in je vel zit en je leven meer in balans zou moeten zijn. Ook loop je steeds tegen dezelfde obstakels op, die je ervan weerhouden te bruisen van energie en blijvend te veranderen. 

Structurele veranderingen komen altijd van binnen uit. Waar het om gaat is dat je bewust ziet wat je nodig hebt, je weerstand leert herkennen en daar doorheen leert te gaan. Je diepe verlangens zijn krachtige aandrijvingsveren voor een positieve mindset en motiveren je om het ogenschijnlijk onmogelijke toch voor elkaar te krijgen. 

In mijn 1-op-1 programma De Ultieme Transformatie gaan we zes maanden gefocust aan de slag om jouw lichaam & geest te geven wat het nodig heeft om weer volledig in balans te komen. 

Wat zijn de ervaringen? Bron: Google reviews

Ik had geen zin in de moodswings en gewichts-toename van de overgang. Brenda heeft mij op een hele plezierige manier begeleid. Ik verloor gewicht, slaap beter en nauwelijks nog last van ongemakken. Dames: de overgang hoeft geen drama te zijn als je je door Brenda laat begeleiden!
Denise
Vanwege gezondheidsperikelen was het echt nodig om hormonen in balans te krijgen en buikvet te verliezen. Brenda is zo empathisch en kundig! Advies op maat en de resultaten mogen er zijn! Heel blij met het traject bij Brenda en wat het mij gebracht heeft. Absolute aanrader!
Marielle Schavemaker
Brenda heeft mij geholpen bij het realiseren van een gezond gewicht en goede cholesterol- en leverwaarden. Ik heb mijn doelstellingen helder gekregen en mijzelf een gegronde basis gegeven voor een gezonde leefstijl. Ik wil Brenda bedanken en kan iedereen aanraden om te stoppen/minderen met suiker.
Gwendolyn Konijn

Over mij

Ik weet als geen ander hoe het voelt om uitgeblust te zijn en jezelf kwijt te raken. Diep van binnen wist ik dat het anders kon, dus ging ik op onderzoek uit. Na vele opleidingen en trainingen weet ik nu wat er nodig is om je als 40+ vrouw weer helemaal top te voelen. Sterker nog, ik bruis van energie en geniet volop van het leven!

Met mijn ervaring en achtergrond begeleid ik vrouwen in topbanen, ZZP’ers en ondernemers op hun persoonlijke reis naar meer energie, vitaliteit, zelfliefde en zingeving. 

Brenda van Wegen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders